Meterkast werkzaamheden

Het uitbreiden van de meterkast is geen eenvoudige klus, waarbij veel fout kan gaan. Stelt u zich bijvoorbeeld voor dat groepen niet op de juiste wijze worden aangesloten, dat er nog stroom op de elektriciteitskabels staat terwijl u hiermee bezig bent, enzovoorts. Reden genoeg om hier de hulp van een specialist voor in te schakelen. Onze elektricien in Flevoland helpt u graag op weg bij het uitbreiden van de meterkast.

Last van een storing? Neem contact op met onze spoedservice

24/7 BEREIKBAAR

SNEL OP LOCATIE

NOOIT TEVEEL BETALEN

GECERTIFICEERDE ELEKTRICIENS

Meterkast aanleggen

Wij hebben ruime ervaring in een meterkast en het aanleggen van meter-en groepenkasten. Deze onderdelen vormen het hart van het elektriciteitssysteem in uw woning. Vanaf dit punt wordt de stroom opgedeeld en verspreid door de woning. Voor het vervangen of vernieuwen van een meterkast bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u een groepenkast vervangen in de meterkast? Of wilt u de elektrische installatie uitbreiden of aanpassen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice die 7 dagen per week 24 uur per dag voor u klaarstaat.

Elektricien Flevoland aan het werk

Meterkast uitbreiden

Een van de voornaamste redenen van stroomstoringen in woningen en bedrijfspanden, is de overbelasting van uw elektriciteitsnet. Naast natuurlijk defecten en storingen in elektrische apparatuur binnen uw woning. Wanneer het geen zin heeft om de gesprongen stoppen te vervangen of de aardlekschakelaar om te schakelen in uw meterkast, is er in veel gevallen sprake van overbelasting. Om voor deze vervelende oorzaak een passende oplossing te bieden, kunnen onze monteurs uw meterkast uitbreiden in Flevoland. Naast het uitbreiden van uw meterkast geven we u graag advies over andere mogelijkheden om het elektriciteitsnet in uw woning zo goed mogelijk te ontlasten.

Elektricien-aan-het-werk flevoland

Elektricien Flevoland in cijfers

0
DAGEN PER WEEK
0
UUR PER DAG
0
GEHOLPEN KLANTEN

Meterkast vervangen

Er kunnen verschillende redenen zijn voor de noodzaak van het vervangen van de meterkast binnen uw woning. Denk bijvoorbeeld aan een groter aantal elektrische apparaten die u binnen uw woning wilt gaan gebruiken, het gebruik van een grootstroomverbruiker in huis, of een veroudering van uw huidige meterkast. De richtlijnen voor meterkasten zijn de afgelopen jaren sterk veranderd. Dit maakt dat een meterkast die al tien jaar in uw woning zit sterk verouderd kan zijn en zodoende toe is aan vervanging! Een meterkast vervangen is geen eenvoudige klus, waardoor het van belang is om elektricien Flevoland in te schakelen.

Elektricien aan het werk in de meterkast

Laat gerust een bericht achter