KORTSLUITING OF STORINGEN

Elektricien nodig bij storingen?

Een kortsluiting in huis kan grote gevolgen hebben! Wist u dat er in het ergste geval een brand voort kan komen uit zo’n kortsluiting? Reden genoeg om de kans op een kortsluiting te verkleinen. Dit doet u onder meer door de elektra in huis door een professionele elektricien aan te laten leggen. Denk aan het trekken van elektriciteitskabels, het plaatsen van stopcontacten, enzovoorts. Zorg er daarbij voor dat oude elektrische apparaten regelmatig vervangen worden. U kunt denken aan een oude waterkoker, een koffiezetapparaat of bijvoorbeeld de wasmachine. 

Last van een storing? Neem contact op met onze spoedservice

24/7 BEREIKBAAR

SNEL OP LOCATIE

NOOIT TEVEEL BETALEN

GECERTIFICEERDE ELEKTRICIENS

Wij staan u te hulp bij kortsluiting

Vaak is een kortsluiting in Flevoland het gevolg van de binnenzijden van twee elektrakabels die elkaar raken. Op het moment dat de binnenzijden met elkaar in contact komen, ontstaat er een grote hoeveelheid stroom. De meterkast kan dit niet aan, waardoor de stop uit de groepenkast springt. Bij het ontstaan van die grote hoeveelheid stroom kunnen vonken ontwikkeld worden. Die vonken vormen een risico, omdat ze brand kunnen veroorzaken als ze met brandbare materialen in aanraking komen. Denk bijvoorbeeld aan het isolatiemateriaal tussen uw muren. Mocht dit ooit bij u voorkomen neem dan gerust contact op met onze klantenservice bij eventuele vragen over onze diensten en of werkwijze.

Kortsluiting Flevoland

Kortsluiting binnen no-time verholpen

Wij verzekeren u dat onze elektricien alles op de juiste manier uitvoert. Onze elektricien zal ook altijd een inspectie doen of alle kabels in en rondom uw huis correct aangesloten zijn. Het is namelijk belangrijk dat er niet weer een kortsluiting voorkomt. Heeft u ons met spoed nodig? Twijfel niet en neem contact op met onze spoedservice. Wij komen direct uw kant op. Wij zijn tevens ook 24/7 beschikbaar. 

Elektricien Flevoland in cijfers

0
DAGEN PER WEEK
0
UUR PER DAG
0
GEHOLPEN KLANTEN

Elektricien Flevoland staat altijd voor u klaar

Het is raadzaam om de hulp van onze spoedservice in te schakelen, wanneer u te maken heeft met een stroomstoring in huis als gevolg van een kortsluiting. Een elektricien kan de bron van de kortsluiting met spoed voor u achterhalen, om op basis daarvan tot een passende oplossing te komen. Onze elektricien is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor hulp. Zo hoeft u nooit lang te wachten, voordat u geholpen wordt bij het herstel van een kortsluiting.

Elektricien Flevoland

De elektraspecialist van Flevoland

Op het moment dat er sprake is van een kortsluiting, brandt de zekering door. Vervolgens zal de stop uit de meterkast springen, of zal de schakelaar automatisch naar de ‘0’ springen. Het gevolg is een stroomstoring. U zou de stop in de meterkast kunnen vervangen, of de schakelaar om kunnen zetten. Dit zal vaak echter niet voor het beoogde resultaat zorgen. Een te hoge spanning maakt dat er al snel sprake zal zijn van een nieuwe stroomstoring.  Ook het vervangen van de zekering zal niet voldoende zijn om de kortsluiting op te lossen. Een zekering zal al snel opnieuw doorbranden. Wilt u dit allemaal voorkomen? Neem dan optijd contact met ons op. Wij zijn uw lokale elektricien!

Elektricien flevoland

Laat gerust een bericht achter