Diensten

Snelle service & snel weer op weg

Heeft u last van een storing? Wilt u nieuwe groepen laten installeren? Of is er kortsluiting? Elektricien Flevoland bied deze diensten aan en kan u met uiteenlopende klussen van dienst zijn. Zowel bij spoed als voor reguliere installatieklussen kunt u ons inschakelen. Voor spoed kunt u ons zelf 24/7 bereiken!

Last van een storing? Neem contact op met onze spoedservice

24/7 BEREIKBAAR

SNEL OP LOCATIE

NOOIT TEVEEL BETALEN

GECERTIFICEERDE ELEKTRICIENS

Stroomstoring

Door een stroomstoring kunt u gedurende bepaalde tijd geen stroom meer gebruiken. Om te kijken wat het probleem is, moet u natuurlijk wel weten wat u moet doen om de storing te verhelpen. Mogelijk is er sprake van een algehele storing, maar het kan ook zo zijn dat één van de apparaten in uw woning de stroomstoring veroorzaakt. Bij een stroomstoring doet u er dan ook goed aan contact op te nemen met onze spoedservice, aangezien dit geval onder een van onze diensten valt.

Elektricien stroomstoring diensten flevoland

Groepenkast werkzaamheden

Wanneer u regelmatig te maken hebt met een stroomstoring in uw woning, of wanneer u van plan bent om grootstroomverbruikers te gaan gebruiken, kan het uitbreiden van uw groepenkast noodzakelijk zijn. Wij helpen u hier graag bij! Door de groepenkast uit te laten breiden door elektricien Flevoland voorkomt u dat de groepenkast overbelast raakt. Zeker als u een grootstroomverbruiker, waar een elektrisch kooktoestel en een jacuzzi voorbeelden van zijn, kan een meterkast de gevraagde elektriciteit vaak niet aan. Als gevolg hiervan springt de stop met een stroomstoring tot gevolg.

Groepenkast diensten flevoland

Altijd een elektricien in de buurt

Bent u opzoek naar een betrouwbare elektricien in Flevoland? Wij zijn uw elektricien in Flevoland. Kijk hieronder of uw woonplaats erbij staat. Mocht uw woonplaats er niet tussen staan, neem dan gerust contact met ons op. We komen onder andere in:

📌Almere

📌Almere stad

📌Almere haven

📌Almere buiten

📌Zeewolde

📌Lelystad

📌Biddinghuizen

📌Atolwijk

📌Galjoen

📌Noordersluis

📌Waterwijk

📌Boswijk

📌Landstrekenwijk

📌Delta

📌Dronten

📌Landmaten

📌Swifterbant

📌Ketelhaven

📌Espel

📌Tollebeek

📌Urk 

📌Nagele

📌Ens

📌De Zuidert

📌De Erven

📌Revelsant

📌Marknesse

📌Kraggenburg

📌Luttelgeest

📌Rutten

📌Creil

📌Bant

📌Harderhaven

📌Emmeloord

📌Espelervaart

📌Schokkerhaven

Meterkast aanleggen

Er zijn verschillende aspecten om rekening mee te houden bij het ontwikkelen van een nieuwe meterkast voor in huis. Hoeveel groepen heeft u bijvoorbeeld nodig? Is de behuizing van uw huidige meterkast groot genoeg, of wilt u deze ook meteen vervangen? Kiest u voor een 1-fase-aansluiting, of gaat u voor een 3-fase-aansluiting? Een 3-fase-aansluiting van 380V is onder meer noodzakelijk wanneer u een grootstroomverbruiker wilt kunnen gebruiken. Dit kan bijvoorbeeld een elektrisch kooktoestel zijn. Let op: niet iedere woning beschikt standaard over de benodigde aansluiting voor een 3-fase-aansluiting in de groepenkast. Dit kan betekenen dat u uw energieleverancier in moet schakelen om deze aansluiting bij uw woning aan te leggen. Het ontwikkelen van een nieuwe meterkast is een zeer lastige klus. Schakel daarom onze elektriciens van elektricien Flevoland in. Wij verzorgen het gehele proces. Dit is een van onze diensten die alleen op afspraak uitgevoerd kan worden.

Elektricien flevoland meterkast diensten

24/7 Nooddienst

U vraagt zich vast af voor wat voor noodgevallen op het gebied van elektriciteit u onze storingsdienst kunt bereiken. Dit is erg uiteenlopend, denk hierbij aan kortsluiting, een extra groep aan uw meterkast toevoegen, niet-werkende groepenkasten of stoppenkasten, problemen met de aardlekschakelaar of een plotselinge stroomuitval. Een storing in de elektra is uiteraard erg vervelend en daar wilt u niet te lang mee zitten. Onze erkende elektriciens met zegelrecht zullen u dan ook zo spoedig mogelijk helpen bij noodgevallen of spoedaanvragen. Daarom hebben de elektriciens van elektricien Flevoland een 24 uursservice en zijn wij 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen.

Elektricien diensten 24/7